Loading...

Tiimimme

BEE BITE on pitkäikäinen perheyritys, joka on tänä päivänä yksi Latvian johtavista mehiläistarhoista. BEE BITE on vienyt hunajaa ja siitepölyä ympäri Eurooppaa ja Skandinaviaa. Vuonna 2015 BEE BITE keskittyi tuottamaan ja myymään pergaa – yhtä arvokkaimmista mehiläispesän antimista.

Tutustu innovatiiviseen BEE BITE -tuottajaperheeseen klikkaamalla kuvia ja lue heidän tarinansa alta.

BEE BITEn takana on perhe, jossa mehiläisten hoitoa on harjoitettu jo monessa polvessa. Perheen ”digitaalinen mehiläinen” Anete kertoo lähes kaikkien lapsuutensa muistojen liittyvän mehiläisten hoitoon ja hunajan keruuseen. Perheen isä Aigars on ollut alalla 35 vuotta ja vitsailee olevansa Steve Jobsiakin vaikutusvaltaisempi, sillä hänellä on miljoonia työntekijöitä. Yliopistosta valmistuttuaan Anete halusi perustaa oman yrityksen ja äitinsä avustamana hän sai idean pergapaloista. Jo tuolloin perga tunnettiin Latviassa, mutta suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan tiennyt mistä pergassa on kyse. Niinpä he ottivat tavoitteekseen levittää tietoa pergasta ja siitä, miten ravintorikkaita multivitamiini-tuotteita syntyy suoraan luonnossa, ei vain laboratorioissa. He tarttuivat toimeen ja muutaman yrityksen kautta päätyivät toimivaan pergapalojen reseptiin. He ovat edelleen ylpeitä siitä, että pergapalat eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita vaan pelkästään 100 % luonnon omaa voimaa.

BEE BITE -perhe uskoo, että heidän asiakkaansa rakastavat aidosti itseään ja läheisiään ja haluavat jotain yksinkertaista ja luonnollista tukemaan kaikkea hyvää heidän elämässään. BEE BITE -perhe rakastaa mehiläisiään ja ympäröivää luontoaan ja sitä, mitä näiden yhdistelmä saakaan aikaan. Luonnon täydellisyys yhdessä suupalassa!

Huolehtinut mehiläisistä Saldusissa vuodesta 1995. Vuoden mehiläishoitaja - palkinnon saaja vuonna 2015.

Aigars Spēlmanis
Mehiläishoitaja

Krists on toisen sukupolven ”mehiläisten herra”. Hän auttaa Aigarsia hoitamaan miljoonia intohimoisia työntekijöitään.

Krists Spēlmanis
Mehiläishoitaja

Zinta on ollut mukana alusta asti. Ilman Zintan arvokasta neuvoa mitään ei olisi tapahtunut. Hän tekee Bee Biten tuotteita tunnetuiksi Latvian markkinoilla.

Zinta Spēlmane
Työmehiläinen

Zintan mukaan Anete ei luovuta ennen kuin saa haluamansa. Anete uskoo, että jonain päivänä Bee Bitea tullaan käyttämään lähes joka kodissa.

Anete Spēlmane
Digitaalinen mehiläinen