Loading...

Kaupan ehdot

1.  Yleiset ehdot:
1.1. SIA Bee Bee, LV48503024791, rekisteröity osoitteessa Striķu iela 63, Saldus, LV - 3801, Riika, Latvia (jäljempänä BeeBite) ylläpitää www.beebite.fi -nettisivua (jäljempänä Nettisivu), jonka sisältö ylläpidetään ja muokataan kaupan ehtojen, toimitus- ja palautusehtojen mukaisesti jotka löytyvät tällä sivulla. Sijaitsemalla tällä sivulla kuittaat ymmärtäneesi kaupan ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.
1.2. BeeBite pidättää oikeudet ehtojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.
1.3. Jos kuluttaja ostaa beebite.fi:n verkkokaupasta tuotteen, tällainen yhteinen sopimus katsotaan etäsopimukseksi, johon pätevät EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVIN 97/7/EY ehdot kuluttajansuojasta etämyynnissä.

2. Tietosuoja
2.1. Rekisteröinnin yhteydessä tuleva tieto käsitellään Tietosuojalain mukaan.
2.2. Kaikki tieto käsitellään täysin luottamuksellisesti eikä sitä luovuteta ilman suostumustasi eteenpäin kolmansille osapuolille.
2.3. Rekisteröinnin yhteydessä sinulta ei pyydetä talouteesi liittyviä tietoja vaan ainoastaan tietoja, joita tarvitaan liittyen ostokseesi ja toimitustapaan. Kuluttaja hyväksyy yksilöllisen tietokäsittelyn.

3. Hinnat
3.1. Tuotteen hinnat nettisivulla eivät sisällä postituskuluja.
3.2. Tuotteiden hinnat ja valikoima saattaa muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
3.3. Maksu tuotteesta suoritetaan ennakkoon.

4. Force Majeure
Beebite.eu ei ole velvollinen täyttämään yleisiä ehtoja Force Majeure -esteen aikana. Force Majeure voi olla esim luonnonkatastrofi, palo, sota, lakko, epidemia, sähkökatkos tai vastaava.