Loading...

Perga on luonnontuote, joka tunnetaan maailmalla sen biologisesti aktiivisten aineiden monipuolisuudesta ja määrästä. Voit auttaa elimistöäsi huolehtimaan energiatasostasi ja vastustuskyvystäsi BEE BITEn avulla.

Puolustuskyky

Näkö

Muisti

Ruoansulatus

Sydän

Veren koostumus

Perga

BEE BITE -buustipala on helppokäyttöinen 100% luonnollinen ravinnelisä, joka koostuu Latviassa kerätystä ja tuotetusta pergasta.

Mitä perga sisältää?

Perga sisältää kaikki 28 aminohappoa, joista yhdeksän on välttämättömiä. Lisäksi perga sisältää A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, E-, D-, K-, PP-, H ym. vitamiineja. Koska vitamiinit ovat luonnollisessa muodossa eikä niitä ole synteettisesti valmistettu laboratoriossa, keho pystyy hyödyntämään ne täysin. Perga sisältää myös rautaa, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja monia muita mineraaleja kuten P, S, CI, Na, Cu, Zn, Co, Mo, Se, Cr, Ni, Si.

Proteiinit ja rasvahapot

Perga sisältää suhteessa paljon enemmän proteiinia kuin esim. liha, kala, maito. Lihaan verrattuna tuote on paljon puhtaampi eikä sitä ole pilanneet vaikkapa lihatuotannon sivutuotteena esiintyvät myrkyt tai toksiinit. Perga sisältää suuria määriä tyydyttymättömiä rasvahappoja kuten esim. omega 3, 9 ja 6, jotka ovat välttämättömiä ihmisen hermoston toiminnallisuuden kannalta.

Koska perga on niin tiiviisti pakattu täyteen erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, voit vain kuvitella miten sitä nauttimalla voit vaikuttaa myönteisellä tavalla elimistösi terveyteen ja tukea sen toimintaa. Voit myös käyttää tuotetta kuuriluontoisesti silloin kun koet tarvitsevasi enemmän energiaa, kuten vaikkapa talven pimeinä kuukausina, tai kun elimistösi on uupunut.